Cele mai spectaculoase hoteluri din lume

Unele hoteluri uimesc prin arhitectura exterioară, în timp ce altele surprind prin interiorul luxos şi priveliştile care îţi iau răsuflarea. Iată câteva dintre cele mai spectaculoase hoteluri din întreaga lume.

Conrad Maldives — insulele Maldive

Atracţia principală a acestui hotel este restaurantul subacvatic, care permite oaspeţilor să admire peştii în timp ce savurează bucate tradiţionale locului.

conrad-mald

Ecocamp Patagonia — Torres del Paine, Chile

Acest hotel impresionează prin armonizarea luxului cu mediul înconjurător,fiind construit numai din materiale eco, dar în acelaşi timp, punând la dispoziţia turiştilor condiţii de lux.

ecocamp-chili

Giraffe Manor — Nairobi, Kenya

Această unitate de cazare este atractivă, deoarece este amplasată în mijlocul unui parc local de girafe. Acestea sunt prietenoase, iar oaspeţii au voie să hrănească girafele cu mâncare specială, care se găseşte în sala de mese

giraffe-manor-nairobi-nairobi-kenya-107763-2

Hotel Attrap Reves — Allauch, Franţa

Camerele acestui hotel sunt de fapt boxe transparente, care arată ca nişte baloane uriaşe, toate fiind situate în pădure, sub cerul liber. Fiecare turist primeşte de la recepţie un telescop şi o mapă a stelelor.

hotel-attrap-reves-___-allauch-fran__a

Ice Hotel — Jukkasjarvi, Suedia

Acest hotel, vechi de 25 de ani, îşi schimbă înfăţişarea în fiecare primăvară, când vine căldura şi topeşte gheaţa. Fiecare oaspete primeşte lenjerie termică, căciuli şi saci de dormit.

ACANTHUS Tomasz Czajkowski & Eryk Marks

Resort Le Manta — Zanzibar, Tanzania

Acest hotel este prevăzut cu apartamente care plutesc, una dintre camerele acestuia fiind subacvatică. În timpul zilei, oaspeţii se pot relaxa înotând, iar seara admirând lumea submarină.

resort-le-manta-___-zanzibar-tanzania

Capsule Inn Akihabara — Tokyo, Japonia

În acest hotel nu există camere, ci capsule de dormit, fiecare fiind echipată cu un pat, televizor şi radio.

capsule-inn-akihabara

Resort Sant’Angelo— Matera, Italia

Partea mai veche a acestui hotel este construită în interiorul unei stânci, iar întreg hotelul a adoptat acest design stâncos, acest fapt reprezentând atracţia principală.

resort-sant___angelo___-matera-italia

Profita de multitudinea de oferte de la “Holiday Service” si poti ajunge intr-o destinatie de vis! Cu“Holiday Service”- garantia celui mai bun pret!

Va asteptam cu drag!

logo_hs

«Holiday Service»
MDA-2005
Rep.Moldova, Chisinau
str.Puskin 35
022 22 44 44
022 49 69 49
069 49 69 49