City Break Barcelona — animatia unui oras cosmopolit, pentru un sejur desavarsit.

Preturi atragatoare pentru cel mai iubit oras European : Barcelona!

Sejur 3 nopti/ 4 zile – de la 195 eur/pers

Holiday Service va recomanda sa nu ratati urmatoarele activitati:

Turul orasului Barcelona
Descoperiti atractiile de top ale orasului Barcelona intr-un tur la bordul autobuzelor cu etaj, open-top, cel mai bun mod de a incepe un City Break la Barcelona. Exista doua trasee turistice, pe ruta de Est si pe ruta de Vest, cele doua rute fiind interconectate, astfel incat puteti sa descoperiti cu usurinta toate atractiile de top ale acestui minunat oras. Ruta de Est include: Placa Catalunya, Catedrala Barri Gotic, Barceloneta, Port Olmpic, Sagrada Familia, Parc Guell, Tibidabo, La Pedrera, Casa Batllo. Ruta de Vest include: World Trade Center, Jardins de Miramar, Poble Espanyol, Camp Nou (F.C. Barcelona), Montjuic. Excursia dureaza aproximativ 9 ore, biletul fiind valabil 24 de ore, iar pretul unei calatorii incepe de la 27 euro/persoana.

6369

Vizita la Sagrada Familia
Intr-un City Break la Barcelona, vizita la Sagrada Familia este obligatorie. Gaudi, unul dintre marii inovatori ai timpului, a lasat numeroase comori pentru turistii care vor sa descopere arta orasului Barcelona. Sagrada Familia este una dintre cele mai vizitate cladiri din lume, cu toate ca nu este terminata. Se estimeaza ca finalizarea acestei mari capodopere va avea loc in anul 2026. Pretul unui bilet porneste de la: 15 euro/persoana.

sagrada-familia-cathedral-architecture-monument

Hai pe Camp Nou si la Muzeul F.C. Barcelona
Fani ai sportului, incolonarea! Odata ajunsi intr-un City Break in Barcelona, nu ratati ocazia unica de a vedea legendarul stadion unde au jucat sau joaca fotbalisti de top din trecut si prezent, stadionul echipei de fotbal FC Barcelona, Camp Nou. Biletul de intrare va ofera posibilitatea de a intra si in Muzeul echipei fotbal, de a avea o priveliste panoramica asupra stadionului si de a descoperi istoria legendarei formatii, inclusiv cele mai frumoase momente. Veti avea ocazia unica de a pasi pe urmele unor fotbalisti care au facut istorie, ca Maradona, Kubala, Cruyff, Guardiola si Ronaldinho. Vizita va incepe in vestiarul pentru oaspeti si va continua pe celebrul tunel care duce spre terenul de fotbal.

d_barcelona_ccamp_nou_5

Detalii vacanta:

— Perioada calatoriei: 07/10 –11/10/2017
— In pret se include: Cazare 3 nopti/ 4 zile/RO in 3* cu asigurare medicala
— Pretul indicat pentru 1 pers in cam DBL
— Adaugator se achita: biletul la avion si transferal

Cu HOLIDAY SERVICE oriunde si oricind! Va asteptam cu drag!

f1-6

 

Всегда Вам рады!

logo_hs

«Holiday Service»
MDA-2005
Rep.Moldova, Chisinau
str.Puskin 35
022 22 44 44
022 49 69 49
069 49 69 49