SEJUR TOMNATIC LA MARE IN ANTALYA!

Pentru sanatate si frumusete!

sejur-tomnatic

PRET SEJUR:
4* -DE LA 337 EUR
5* — DE LA 375 EUR
ZBOR DIRECT 29.09; 30.09;01.10 – 6/7 NOPTI!

SEJUR TOMNATIC LA MARE IN ANTALYA!

Pentru sanatate si frumusete!
Este ideal toamna la mare. Soare mai bland, nisipul care nu mai arde talpile dar si buzunarele care nu mai iau foc. In plus, zilele insorite la malul marii sunt o solutie naturala de regenerare, stimulare a metabolismului si intarire a imunitatii. Profita de beneficiile terapeutice ale marii si soarelui pentru sanatate si frumusete!

sejur-tomnatic-2

BUCURA-TE DE UN SEJUR TOMNATIC LA MAREA MEDITERANA IN ANTALYA!
Grabeste-te, cit mai sunt locuri!!!
15 minute de expunere la razele calde ale soarelui sunt suficiente pentru a lua echivalentul a 1000 U.I de vitamina D, numita si «vitamina soarelui» ce ajuta la fixarea calciului in oase, prevenirea depresiei, osteoporozei ,rahitismului si stimularea secretiei de serotonina. Serotonina, denumita si “hormonul fericirii” ajuta la mentinerea unei stari de bine si combaterera stresului.
Baile in apa marina fortifica si protejeaza oganismul, asigurand in acelasi timp efecte benefice si asupra tonusului muscular si a sanatatii sistemului nervos. Apa de mare este considerate un adevarat “platou de sanatate” datorita sarurilor minerale din compozitie ce actioneaza asupra organismului intensificand metabolismul glucidelor, proteinelor, lipidelor, calciului si fosforului.
Este ideal toamna la mare! Incearca si tu!!!

sejur-tomnatic-3

Всегда Вам рады!

logo_hs

«Holiday Service»
MDA-2005
Rep.Moldova, Chisinau
str.Puskin 35
022 22 44 44
022 49 69 49
069 49 69 49