VACANTE LA MARE IN STIL ITALIAN!

LIDO DI JESOLO

Statiunea Lido di Jesolo este una dintre cele mai apreciate destinatii de vacanta estivala de pe coasta Marii Adriatice a Italiei, situata la mai putin de 1 ora de Venetia. Relieful zonei este format din superbele plaje cu nisip fin, auriu ale statiunii, stanci, golfuri si pe fundal muntii Carso.

Dedicat turismului, Lido di Jesolo este diferit de alte orase din Italia.Este o statiunea foarte animata si indragita de turisti, ce ofera multe posibilitati de petrecere a timpului liber, avand acces la una dintre cele mai lungi strazi comerciale din lume cu restaurante, magazine, parcuri de distractii si cluburi la sali de tenis, terenuri de fotbal, golf, volei.

Plajele, late si lungi de peste 15 km sunt bine intretinute si ofera multe facilitati.  Intrarea in apa este lina, fiind astfel locatia ideala si sigura pentru familiile cu copii. Intinderea mare de plaja este impartita in mai multe plaje private. Acestea sunt dotate cu umbrele, sezlonguri. Sunt si locuri special amenajate, unde copiii se pot juca.

Daca, dupa cateva zile de stat la soare si de sport, ati dori o schimbare, aveti la dispozitie o mare diversitate de activitati si excursii care va vor scapa de plictiseala. Una dintre acestea este vizita la aquaparcul aflat chiar la Lido di Jesolo. Biletul de intrare este valabil toata ziua si costa in jur de 10 pana la 15 euro de persoana. Puteti pleca in excursie la Venetia, oras cunoscut prin frumusetea lui, printre altele si cu barca. Calatoria va va costa 20 de euro de persoana. Tot cu barca se poate merge si la Caorle, orasel de pescari din apropiere. La capatul drumului pe laguna creata de rau va asteapta vizita colibelor pescaresti traditionale si degustarea specialitatilor culinare din peste. Barcile pleaca din port de doua ori pe zi iar calatoria costa in jur de 10 euro de persoana. Se poate vizita si orasul nord-italian Portogruaro, in al carui centru istoric veti vedea cladiri datand din epoca medievala

Perioada sejur: 30/08 – 06/09/2018 (7 nopti)

Tampico 3* — 275 euro

Panorama 3* — 306 euro

Aldebaran 3* —310 euro

Vianello 3* — 316 euro

Monaco& Quisisana  4* — 399 euro

Florida 4* — 458 euro

Pretul indicat pentru 1 persoana pentru sejur si include mic dejun + asigurare medicala

Adaugator se achita: biletul de avion pana la Venetia (de la 190 euro) si transferul (la dorinta)

Приходи в Holiday Service:

logo_hs

?022 22 44 44
?022 49 69 49
?069 49 69 49
Адрес: г. Кишинев, ул. Пушкина, 35
?office@holidayservice.md